Området

Gleden over å bo midt i sentrum

Med ny leilighet midt i Bjørkelangen vil du få en praktisk nærhet til mange forskjellige forretninger og tjenester. Her finner du det meste av det du trenger for å leve et hyggelig, komfortabelt og sosialt liv – det meste til fots!

Du kan velge mellom flere dagligvareforretninger, kafeer, restauranter, vinmonopol, klesbutikker, sportsbutikk, interiørbutikker, frisører, apotek, legesenter m.m.

Hyggelige Bjørkelangen

Tettstedet Bjørkelangen i Akershus ligger svært gunstig plassert på kartet – bare 48 kilometer omtrent rett øst for Oslo. Stedet har i dag rundt 5.000 innbyggere – og er stadig i vekst på grunn av sentral beliggenhet. Folketallet i Aurskog- Høland kommune er pr. 2018 cirka 16.000 innbyggere.

Et sted som vokser

Bjørkelangen er et sted i stadig utvikling, og nye tilbud vokser frem i raskt tempo. Både store og små bør kunne finne noe interessant og spennende å fylle fritiden med på Bjørkelangen: Alpinbakke, hoppbakker, bibliotek, idrettshall, svømmebasseng, bygdekino, friidrettsanlegg, lysløype, fritidsklubb og golfbane (Aurskog). Liker du å reise ligger Gardermoen ca. 50 minutter unna.

Med naturen som nabo

Fra leiligheten vil du hele året ha kort vei til et fantastisk turterreng. Foretrekker du å komme deg frem til fots, på ski eller med sykkel, så byr nærområdet på en spennende natur med kilometer lange stier og mange idylliske vann.

Trygghet for barn og ungdom

Barn og ungdom kan oppleve trygghet og trivsel i et godt oppvekstmiljø med sunne aktivitetstilbud og skoler som satser. Bjørkelangen har skoler i alle trinn, alle innen kort gangavstand. Nye Bjørkelangen Skole (1-10 trinn) sto ferdig i 2018 og er en moderne og attraktiv skole. Bjørkelangen har to videregående skoler med et bredt utvalg av linjer.

Kort vei til storbyen

Er du avhengig av nærhet til steder som Oslo og Lillestrøm kommer du deg raskt frem med bil eller buss. Med bil bruker du ca. 30 minutter til Lillestrøm og ca. 45 minutter til Oslo.

Offentlig kommunikasjon

Bjørkelangen har et godt kollektivtilbud via buss, hvorav nærmeste holdeplass ligger ca. 300 meter fra leilighetene. Det er togstasjon i Fetsund og på Blaker.

Bjørkelangen Park

Bjørkelangen, Norge