Leilighetene

God standard og smarte løsninger

Leilighetene i Bjørkelangen Park får god standard og er stilige og praktiske på en gang. Vi leverer kvalitet i alle ledd og velger materialer og løsninger som passer perfekt til et moderne liv, og som ikke slites raskt ned av å bli brukt mye i en hektisk hverdag. Store vindusflater i leilighetene og terrassenes utforming gjør at lyset slipper inn og gir den luftige og delikate følelsen. Med smarte planløsninger og god utnyttelse av plassen får du en leilighet som kler deg like godt om du vil ta livet med ro eller invitere venner til hyggelige lag.

Innvendige overflater

Alle gulv vil få eikeparkett som standard. Dette sørger for en helhetlig følelse og er enkel å rengjøre. Innvendige vegger blir levert med sparklet og malt gips. Delevegger mellom leilighetene vil bli sparklet og malt betong. Alle himlinger leveres sparklet og malt. Fliser på bad leveres i 20 x 20 cm hvit på vegg, samt 20 x 20 gråmelert på gulv.

Kjøkken

Kjøkken leveres i hvit utførelse med profilerte fronter. Det gis valgmuligheter på forskjellige fronter som tillegg. Det leveres underskap for integrering av komfyr. Hel benkeplate for nedfelling av platetopp leveres i grå/sort laminat utførelse, med andre overflater som tillegg. Det leveres oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag og ett-greps batteri. Det leveres fliser mellom benkeplate og overskap i hvit utførelse. Hver leilighet får utarbeidet egen kjøkkentegning, hvor det kan gjøres tilvalg utfra denne. Hvitevarer er ikke inkludert.

Baderom

Det leveres baderomsinnredning i hvit utførelse med profil i fronter, heldekkende servant, ett-greps batteri og tilhørende speil. Dusjhjørne i aluminium og herdet glass med hånddusj på stang. Vegghengt toalett i hvit utførelse. Opplegg for vaskemaskin. Det blir varme i baderomsgulvet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmepumpe og panelovner. Varmekabler i baderomsgulv.

Parkering/bod

Hver leilighet disponerer 1 parkeringsplass i garasjekjelleren.

I tillegg har hver leilighet 1 egen sportsbod i kjelleren. Her får du plass til sports- og fritidsutstyr slik at du kan holde leiligheten din ryddig og fri for rot. Fra kjelleren tar du heisen rett opp til din etasje.

Sommerdager på solrik terrasse

Leilighetene har sørvestvendte terrasser hvor du kan nyte fine sommerdager.

Les prospekt

Les prospekt (PDF)

Ta kontakt med oss